Hairstyling

Wanneer ons haar goed zit, stralen we zelfvertrouwen uit. Dit weet iedere zelfbewuste vrouw en man. Er is natuurlijk niet voor niets het gezegde: 'Als je haar maar goed zit'. Ik werk met de producten van K1, dit zijn mooie, fijne en betaalbare producten. Hierdoor kan ik dus ook scherpe prijzen hanteren.

Bekijk hier hairstyling foto's Tarieven hairstyling

 

K1-150x150.jpg

K1 Color

Kleurbehandelingen uit de K1-lijn zijn samengesteld uit natuurlijke pigmenten, vitaminen en olien. Vitamine E zorgt ervoor dat het haar intens van kleur blijft en prachtig blijft glanzen. Het beschermt de gevoelige hoofdhuid door toevoeging van Calendula en Goudsbloem.

K2-150x150.jpg

K1 2Care

De K1 2Care productenlijn is speciaal ontworpen om het haar te behandelen, beschermen en herstellen. Het brengt natuurlijke balans in het haar en reguleert functies van de hoofdhuid. De lijn bestaat uit shampoos, conditioners en maskers. Uiteraard gebruik ik deze producten ook tijdens de behandelingen.

Stichting_Haarwensen_small.jpg

Stichting Haarwensen 

Voor Stichting Haarwensen knipt Madeleine gratis je vlecht eraf (als deze lang genoeg is) en maakt er een leuk model van! Kijk op de site van Stichting Haarwensen voor meer informatie.

Actie_small.jpg

Acties

Stempelkaart voor volwassenen knippen; bij elke volwassen knipbehandeling ontvangt u 1 stempel, volle kaart betekent 6 euro korting op de eerstvolgende behandeling. Stempelkaart voor kinderen knippen; bij elk kind knippen ontvangt u 1 stempel, volle kaart betekent 4 euro korting op de eerstvolgende behandeling. Eerste plukjes van uw kindje laten knippen is GRATIS i.c.m. een volwassen knipbeurt.

Wilt u een afspraak maken? 

 Naar afspraakplanner